dette kan du gjøre rundt Harsjøen


Aktiviteter og naturopplevelser

Rendalen består av enorme naturområder som kan oppleves både fra sykkelsetet, til fots, på ski eller som jeger med gevær på ryggen.
fiske

Fiske


Harsjøen er midt i blinken for deg som liker å fiske. Her vil du kunne få både ørret, harr, sik, abbor og gjedde på kroken - hele året rundt. Les mer om fiske i Harsjøen.

I nærmeste fremtid forventes også et småbåt-anlegg i umiddelbar nærhet til hyttefeltet.
jakt

Jakt


I likhet med fiske, er Rendalen også et eldorado for jakt. Utnyttelse av utmarksressurser er en gammel og rik tradisjon.

I kommunen jaktes det på alle de fire hjorteviltartene, og i tillegg småvilt. Rendalen Renselskap tilbyr jakt på villrein. I samarbeid med grunneierforeningene tilbys også jakt på rype, skogsfugl, hare, and og bever i flere områder.

Les mer om jakt og fiske i Rendalen her.

ski

Ski


Ikke langt fra Harsjøen Hyttefelt finner du oppkjørte skiløyper på flere kilometer i retning Svartåsen og Grønkampen. I nærheten ligger også  lysløypen Elvål på totalt 2,5 kilometer. Se skisporet for å holde deg oppdatert på de ulike løypetraséene rundt Harsjøen Hyttefelt.

gåtur

Turløyper


Rett utenfor hyttedøra di starter et eventyr uten like. Herfra kan du enkelt vandre både korte og lengre distanser. Populære turmål i området er blant annet Finndalskampen og Rødfjellet - begge med utsikt mot velkjente Sølen. Terrenget er lett, kupert og åpent. Perfekt for de enslige, så vel som storfamilien!

Aktiviteter Harsjøen sykkel

Sykkel


Rundt Harsjøen finner du også fine grusveier og stier du kan sykle på. Harsjøen rundt er en spesielt fin løype på 17,6 km og vil ta deg ca. 4 timer.

Les mer om sykkelturen her.

Opplev Rendalen


I Sør-Norge er Rendalen den nest største landkommunen med sine 3178 kvadratkilometer. Det betyr; vakre og mektige fjellområder, dype skoger og forlokkende vann.  

Særlig på sommertid er Rendalen rik på arrangementer innen kulturliv. Da kan du oppleve både konserter, festivaler og utendørs musikkspill, som for eksempel "Bullspillet" med lokale amatører på høyt nivå. På vinteren prepareres skiløyper på flere kilometer, og alpinanlegget i Renåfjellet driftes med egen snøproduksjon.

Du kan se flere severdigheter i nærhet til hyttefelter her.