Naturnære hyttetomter til salgs i Rendalen


Billige hyttetomter med enkel standard i naturskjønne omgivelser.

Hyttetomter i Rendalen til salgs

Pris fra kr

160 000,-

Minste tomtestørrelse

1,0 daa

Største tomtestørrelse

1,5 daa

Friluftsmål

109,9 daa

Badeplass

9,7 daa

Opplevelsen av ro, følelsen av frihet


Harsjøen er det perfekte utgangspunktet for alle typer friluftsaktiviteter og trening. Samtidig
gir beliggenheten gode muligheter for rolige og
av slappende kvelder med flott utsikt over vannet – langs sjøen eller foran peisen.

Hyttefeltet er meget familievennlig – blant annet med båtplass og badeplass, hvor det er lett å aktivisere barna. Området har umiddelbar nærhet til mange fine turmål til fots og på sykkel – både på merkede og umerkede stier.

Harsjøen er et attraktivt fiskevann med gjedde, harr og sik. Her kan du også leie båt. Det er kort avstand til fiskerike fjellvann og berømte fiskeelver som Mistra og Renaelva. Er du interessert i jakt, finnes det tilgjengelige jaktkort på rein, rådyr, hjort, hare, skogsfugl og rype.

Tomtene har en størrelse på 1000–1500 kvm med flott utsikt ut over Harsjøen. Det kan bygges inntil fire bygninger per tomt med et maksimalt byggeareal på 180–200 kvm, hvor hovedhytta kan ha et byggeareal på 80–100 kvm.

Fellesanlegg som badehus, småbåtanlegg og tursti vil bli bygd når 5 hyttetomter er solgt.

Se hyttefeltet i 360 grader

Hvorfor skal du velge Harsjøen Hyttefelt?

  • Perfekt utgangspunkt for variert friluftsliv
  • Nærhet til lokale handelstilbud
  • Båtplass og badeplass
  • Drikkevann fra vannpost
  • Strøm fra eget solcelleanlegg
  • Jets, Bio-/komposterings- eller forbrenningstoaletter
  • Fantastiske skiløyper i snøsikre områder med lang sesong
  • God 4G dekning og muligheter for mobilt bredbånd

Sommer

Vinter

Avstander

Fra Oslo & Trondheim

ca. 3,5 timer

Problemfri byggeprosess


Rendalen er kjent for sine dyktige håndverkere og bygge-firmaer. Dette ble stadfestet i hytte undersøkelsen som ble utført i 2015. Derfor kan du forvente at bygge prosessen vil gå raskt og smidig – med en skreddersydd kvalitetshytte som resultat. Her kan du se en allerede prosjektert nøkkelferdig hytte i Harsjøen Hyttefelt.

Bærekraftig forvaltning


Rendalen kommuneskoger KF er i sin helhet eid av Rendalen kommune. Foretaket forvalter store skog- og utmarksområder og leier ut hytter på kort- og langtidsleie. Formålet er å drive og forvalte skog- og utmarkseien-dommene i Rendalen på en bærekraftig og økonomisk forsvarlig måte – til beste for kommunen og allmenheten. Vi er en aktiv part ved etablering og drift av hytteområder der Rendalen kommuneskoger KF inngår som eierpart.

Rendalen - naturlig attraksjon


Rendalen har mange vernede naturområder med spennende mangfold og kvaliteter – blant annet det populære turmålet Sølen. Vinterstid anlegges skiløyper i snøsikre områder i umiddelbar nærhet til hyttefeltet. Du kan også kjøre til Renåfjellet, hvor det er en alpinbakke.
Rødfjellet, Kletten og Trønneskampen er godt egnet for fotturer. Du kan også sykle rundt Harsjøen med utsikt over Sølenmassivet – Rendalens mest spektakulære fjellkjede. I tillegg har Rendalen attraksjonene Jutulhogget og Fiskevollen – henholdsvis Nord-Europas største canyon og Norges største innlandsfiskevær.

I tillegg til en rekke tilbydere av ulike natur- opplevelser og friluftsaktiviteter, har Rendalen et rikt kulturliv med flere festivaler. Her kan vi nevne blant annet Grendefestivalen på Åkrestrømmen, fiskefestivalen, Femundløpet og det årlige Bullspillet på Rendalstunet.

Det finnes også flere hytter du kan leie i Rendalen. Se hytter til leie i Rendalen for mer informasjon.

Last ned reguleringsplan og plankart